Digital Transformation

KOMPETENSRAPPORT 2019

GUIDA DINA KUNDER
I DET DIGITALA TÄNKET


Till vardags används termen digitalisering till det mesta som har med digitala förändringar att göra. Men det man eftersträvar är många gånger en digital transformation. 

Skillnaden är att vid digitalisering konverterar man något analogt till en digital version. Vid digital transformation förändrar man sättet att arbeta på och väver in digitala lösningar i sitt tänk mer genomgående. 


Vad spelar digital transformation för roll i ett IT-företag där allt kretsar kring det digitala? En förståelse för hur digitalisering och digital transformation fungerar även i andra företag kan resultera i bättre kundvård. Det är inte alla kunder som är redo för att göra en digital transformation till hundra procent. Då är det en service att kunna guida dem fram till den nivå som passar dem i nuläget – men också att förbereda dem för att fortsätta utvecklas. 

Troligtvis räcker det inte att IT-företagen övertygar sina kunder om att det digitala blir allt mer ofrånkomligt, kunderna måste också lära sig vad det digitala ger för möjligheter och vad de själva behöver. Ett steg i att åstadkomma detta är den matchningstjänst som har utvecklats på be-digital.se. Genom att hjälpa kunderna att ta reda på vilka delar de behöver stärka och vilka företag som kan hjälpa dem med detta utbildas de också till att bli mer kompetenta beställare av IT-tjänster. 

Levererar du digitala lösningar

Kontakta oss för att kostnadsfritt stå med som leverantör på be-digital.se

BESÖKS- OCH POSTADRESS


Sommargatan 101A

656 37 Karlstad

Hitta till oss

info@compare.se

KONTAKTA OSS


Här hittar du kontaktuppgifter till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

FÖLJ OSS